Idag år 2014 är det fortfarande mycket vanligt att man når ut till olika företag och sina kunder via brev. För att göra detta behövs adresser till företag. Att skicka e-post Adresser till företagtill företag kan vara en bra strategi beroende på vilken vara eller tjänst som företaget säljer. Faktum är att 90 % av all e-post som skickas klassas som spam. På grund av detta kan e-postutskick ibland fastna i spamfilter eller läggas direkt i papperskorgen av olika företag. Med adresser till företag garanterar du dig själv att varje person faktiskt tagit upp posten och kolla igenom den. Adresser till företag är därför nyttigt att ha för dig som vill marknadsföra dig den traditionella vägen.

Vart hittar jag adresser till företag?

Adresser till företag går alltid att hitta på exempelvis skatteverket. Problemet med detta är bara att ofta behöver man flera hundra eller ibland tusen adresser till företag. Att samla in adresser till företag blir således en tidskrävande process och stjäl tid från den operativa verksamheten i ett företag. Att köpa adresser till företag sparar därför in tid som annars hade gått till en ineffektiv metod. I tidigare blogginlägg har vikten av att ständigt uppdatera sina register gjorts en poäng utav. Detsamma gäller med adresser till företag. Att leta upp adresser till företag som inte längre är i bruk är sannerligen slösad tid.

 

Effektivt insamlande av adresser till företag

Eftersom att det är en ineffektiv process att själv samla in adresser till företag, som dessutom kanske är gamla och utdaterade, finns det företag på marknaden som säljer just adresser till företag. Man kan ta kontakt med en återförsäljare till exempelvis Eniro eller något annat företag som specialiserar sig på just personuppgifter. Man betalar en viss summa per adress till företag och får också möjlighet att skräddarsy sin målgrupp. Man kan välja adresser till företag efter region eller geografiskt område, men man kan även selektera vissa typer av branscher som man är intresserad av. Raymond Media är ett exempel på företag som kan hjälpa dig att hitta rätt adresser till företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>