E-postadresser till företag

Vill ni att ert företag eller produkt ska synas bättre gentemot företagskunder? Med våra kontinuerligt uppdaterade mailregister kan ni snabbt nå ut till uppemot 275 000 företag.

Specificera era önskemål och få snabbt reda på hur stor potentialen kan bli. En kampanj baserad på e-postmarknadsföring gör det möjligt för mottagare att ta del av kort och koncis reklam mot en kontrollerbar kostnad. Vi hjälper er med helheten och arbetar tillsammans med att bygga upp innehåll och layout som genererar konverteringar.

Vi arbetar ständigt med att uppdatera våra register med korrekta mailadresser så att ni kan nå ut till så många företagare och beslutsfattare som möjligt. Är ni nyfikna? Hör av er direkt för att få veta mer om hur vi kan hjälp er.


Kvalitetssäkrade mailadresser

Vi är stolta över att kunna erbjuda kvalitetssäkrade utskick till register som ständigt uppdateras. Varje år byts stora dela av listorna ut på grund av att mail har släckts ner eller på annat sätt bytt brevlåda. Eftersom vi vill erbjuda en högkvalitativ produkt vet vi att våra register når ut till 98 % av de totala företagen som finns med.

Vår erfarenhet är att många aktörer erbjuder stora register där majoriteten inte kommer ut eller studsar. Konverteringsration är viktig för oss eftersom vi vill bygga upp långsiktiga och fruktsamma relationer med våra kunder.

Låt oss ringa och berätta mer!