Adresser till företag

Bra adresser och telefonnummer till svenska företag från 0,65 kr/st

Ringlistor till företag

Behöver ni adresser för att nå ut till små och medelstora företag? Vi kan erbjuda telefonnummer, adresser och organisationsnummer till alla svenska företag. Många aktörer har gamla register med stora mörkertal där företag har gått i konkurs, bytt uppgifter eller på annat sätt har inaktuell information. Vi uppdaterar ständigt våra adresslistor och ser till att ni får de nyast möjliga uppgifterna. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser. Vi har lång erfarenhet i branschen och har kunskapen för att hjälpa ert företag att ta fram målgruppsanpassade ringlistor.


Skräddarsydda listor

Självklart kan du selektera listorna på geografi, bransch, bolagstyp, typ av telefonnummer, antal anställda, omsättning och mycket mer.

Dagliga uppdateringar

Våra listor uppdateras dagligen med nya data. Allt för att ni ska nå så många potentiella kunder som möjligt.

Vi hjälper er att sälja mer

Leads till företagskunder

Med hjälp av ett mail innehållande ett erbjudande från ert företag som vi skickar ut till vår epostdatabas tar vi reda på intresset för er tjänst eller produkt. Ni köper sedan alla som gjort en aktivitet i mailet så som klickat på ”jag vill ha mer info” och kan lätt ringa dem och slutföra affären på telefon eller över ett möte.

Aktivitetskontroll

Kontrollen genomförs hos operatörerna utan att användarna märker något. Vi säkerställer att numret är aktivt, påslaget och inte befinner sig utomlands. Genom att utföra en aktivitetskontroll kommer effektiviteten hos era säljare att öka markant. Processen går snabbt och vår kapacitet är hög. Det finns inget värre än att ringa på dåliga listor!

Trafikregistret

Köp adresser baserat på vilka fordon företagen har eller vilken typ av finnansering de är köpa med. Du kan tex köpa alla företag som har minst 3 st röda volvo bilar och är köpa på leasing för mer än 2 år sedan.

Låt oss ringa och berätta mer!