Adresser till konsumenter

Bra adresser till privatpersoner från 0,75 kr/st

Ringlistor till privatpersoner

Att nå ut till rätt målgrupp är viktigt för varje verksamhet. Raymond Media är en adressleverantör som erbjuder konsumentuppgifter till just den målgrupp som ni önskar att komma i kontakt med. Vår erfarenhet är att försäljning mot privatpersoner bygger på pricksäker målgruppsselektering vilket ställer höga krav på ens kundlistor.

Raymond Media levererar smarta konsumentadresser i rikstäckande omfattning. Våra system är utformade för att kunna selektera adresser baserat på såväl demografiska som ekonomiska parametrar. En bra ringlista handlar om mer än bara geografisk region. Tillsammans tar vi fram skräddarsydda listor som hjälper ert företag att nå ut till rätt målgrupp.


Kvalitativa adresser

Vi arbetar med kvalitet och därför anser vi att kundrelationen är viktig. Vill ni vara exklusiva på ett område? Eller har andra kriterier för att uppnå en så lönsam försäljning som möjligt. Kontakta oss idag för att presentera era idéer närmare. Vill ni addera data? Se nedan för kostnader av olika data.

Så ser adresserna ut

Har ni aldrig tidigare arbetat med konsumentadresser eller undrar över vilka uppgifter som är möjliga att få ut så är det bra att känna till hur konsumentadresserna är konstruerade. Vi har möjlighet att ta fram konsumentadresser som är målgruppsanpassade och innehåller: telefonnummer, adresser, födelseuppgifter, för- och efternamn för att nämna några få.

Vi hjälper er att sälja mer

Det finns ingenting värre än att ringa på dåliga listor.

NIX-kontroll

Vi är en utvald återförsäljare av NIX och kan jämföra era listor direkt mot aktuella register. Undvik negativ kritik och nätrecensioner genom kontinuerliga uppdateringar. Vi har egna system som garanterar snabbhet och effektivitet vid en NIX-kontroll. Priser från 18 öre och uppåt beroende på nummertyp och antal.

Aktivitetskontroll

Kontrollen genomförs hos operatörerna utan att användaren märker något. Vi säkerställer att numret är aktivt och påslaget. Genom att genomföra en aktivitetskontroll kommer effektiviteten hos säljarna att öka markant. Processen går snabbt och vår kapacitet är hög.

Operatör och ort

Ringlistor kan du nu köpa baserat på vilken telefon operatör kunden valt. Du kan m.a.o. köpa alla mobilnummer som har telia i malmö.

Trafikregistret

Köp adresser och telefonnummer till bilägare baserat på bilmärke, bilmodell eller finansieringstyp.

Ekonomi

Vi kan via partner kontrollera ekonomisk bakgrund för på de kontakter du köper från oss. Du kan även köpa prospect baserat på ekonomisk bakgrund, något som är populärt bland låneföretag.

Låt oss ringa och berätta mer!