NIX – kontroll

I Sverige likt andra nordiska länder kan man anmäla sig till ett register för att förhindra säljare att ringa. Av den anledningen är det otroligt viktigt att alla listor tvättats mot NIX:s register. Vi är en utvald återförsäljare åt NIX och kan därför direkt jämföra era listor mot det rådande register som NIX tillhandahåller.

Vi har egna system för att säkra snabbhet och effektivitet vid en kontroll. Undvik negativ kritik och skriverier på nätet genom att se till att ni ständigt håller er uppdaterade. NIX-kontroller kostar från 16 öre och uppåt beroende på antal nummer som skall kontrolleras. Behöver du hjälp med engångskontroll eller kontinuerlig uppdatering av era register? Hör av er direkt för att höra mer kring hur vi arbetar.

Vet du vem du får ringa?

Raymond Media är idag en av få utvalda samarbetspartners till NIX och värdesätter hög service mot våra kunder. Eftersom vi har lång erfarenhet från telemarketing kan vi regelverken och förstår hur viktig en kontroll är. För ett tag sedan öppnades möjligheten för aktörer att ringa mobiltelefonnummer. Detta har lett till att många mobiltelefonnummer numera är registrerade hos NIX. Gör ert varumärke en tjänst och NIX-kontrollera era ringlistor.